Poliisi ajoi takaa varasta

0

Perjantaina aamupäivällä poliisi joutui takaa-ajoon yrittäessään tavoittaa henkilön, joka oli anastanut omaisuutta hoitokodista Uudessakaupungissa. Kun henkilökunta havaitsi miehen, tämä juoksi autolleen ja poistui paikalta kovalla vauhdilla.
Poliisin partio havaitsi tuntomerkkeihin sopivan auton Laitilassa ja partion käännyttyä auton perään lähti auton kuljettaja pakenemaan poliisia kovalla nopeudella. Partio seurasi autoa sen ajaessa VT 8:lla pahimmillaan 180 km/h nopeudella kohti Raumaa. Kasitieltä auto kääntyi Väkkäräntielle, ja siitä edelleen suurella nopeudella Raumantien kautta Uuteenkaupunkiin. Kuljettaja jatkoi matkaa Kalannin suuntaan, jossa poliisi menetti näköyhteyden autoon, eikä sitä tavoitettu enää.
Tuntematon mies oli päässyt sisälle hoitokotiin Uudessakaupungissa perjantaiaamuna muistisairaan asukkaan päästämänä. Mies anasti hoitokodista lääkkeitä, tietokoneen ja henkilökunnan omaisuutta.