Seikowin päiväkotiin kattoremontti – Tulossa muutoksia kulkureitteihin ja pysäköintiin

0
Seikowin päiväkodissa tehdään vesikattoremonttia ainakin kesän yli. Remontti vaikuttaa päiväkodin kulkuun ja parkkipaikkoihin.

Seikowin päiväkodissa uusitaan vesikattoa kesän aikana. Urakoitsijalle on annettu työaikaa marraskuun puoliväliin, mutta tarkoituksena on, että työ valmistuisi elokuun loppuun asti. Päiväkodissa tehdään töitä päivittäin kello 7–18.

Rakennusurakoitsija rakentaa ensin koko rakennuksen kattavan sääsuojan eli telineet rakennuksen ympärille ja sääsuojan rakennuksen yläpuolelle sekä aitaa työalueet kokonaisuudessaan.

Remontti aiheuttaa muutoksia Seikowin päiväkodin kulkureitteihin ja alueen pysäköintiin. Kulku päiväkotiin toteutetaan koko rakennustyön ajan Rauhankadun puolelta valkoisen museorakennuksen vierestä pihan kautta päiväkodille. Katualueen pysäköinneistä on pois käytöstä rakennuksen edustalla olevat Rauhankadun ja Merimiehenkadun pysäköinnit.

Rakennustöiden aikana aidatulle rakennusalueelle on ulkopuolisten pääsy kielletty.