Varhaisperunakarnevaali siirtyy Lokalahdelle

0
Anssi Väättänen (keskellä) ja Tapio Pääkkö veivät Varhaisperunakarnevaalin tällä kertaa Pakkahuoneen torilta Väättästen tilalle Lokalahdelle.

Useampana vuotena Pakkahuoneen rannassa juhlittu Varhaisperunakarnevaali siirtyy tänä kesänä Väättästen tilalle Lokalahdelle. Ensi lauantaina kello 10–17 Väättästentiellä järjestettävässä tapahtumassa pääsee itse kuokkaamaan perunoita, kuuntelemaan elävää musiikkia ja maistelemaan varhaisperunaa.

Anssi ja Hanna-Leena Väättänen järjestävät tapahtumaa yhteistyössä Tapio Pääkön Pakkahuoneen kahvilan kanssa. Musiikkivieraaksi saapuu Lopelta Jani Forsman ja the Vegeband. Yhtye on luvannut soittaa peruna-aiheeseen ja Suomen suveen sopivia ikivihreitä klassikoita.

Paikalla on monenlaista syömiseen liittyvää ostettavaa, mutta myös pomppulinna, poniratsastusta ja maatilakoneisiin tutustumista.

Väättästen tilalle on pikkubussikuljetus Pakkahuoneen torilta. Ensimmäinen ilmainen non-stop-kuljetus lähtee kello 9.45. Väättäsiltä on paluukuljetukset Pakkahuoneelle. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja Väättästen tilalla on myös parkkipaikkoja omalla autolla tuleville.