Wintteri sai yli miljoonan euron liikuntapaikka-avustuksen

0

Uudenkaupungin Wintteri-monitoimijatalo sai perjantaina huomattavan avustuksen opetus- ja kulttuuriministeriöltä. Uusikaupunki sai ministeriöltä Wintterin uimahallin ja sisäliikuntahallin rakentamiseen 1,2 miljoonan euron valtionavustuksen.

Valtionavustuksella opetus- ja kulttuuriministeriö tukee laajojen käyttäjäryhmien tarpeisiin tarkoitettujen liikuntapaikkojen rakentamista sekä niihin liittyvää varustamista. Näillä toimilla ministeriö pyrkii vaikuttamaan kansalaisten liikkumistottumuksiin.

Uusikaupunki sai kuluvan vuoden osalta opetus- ja kulttuuriministeriöltä suurimman yksittäisen avustuksen liikuntapaikkarakentamiseen.

Kaikkiaan ympäri Suomea nousevien liikuntapaikkojen rakentamiseen myönnettiin avustuksina noin 28,3 miljoonaa euroa.