Ennätysmäärä puutarhoja mukana Avoimet Puutarhat -tapahtumassa – Useita kohteita myös Vakka-Suomesta

0
Avoimet pihat -tapahtumassa on mukana valtakunnallisesti noin 800 kohdetta.

Elokuisia puutarhoja pääsee ihastelemaan 800 puutarhassa ympäri Suomea sunnuntaina 7. elokuuta. Silloin nimittäin järjestetään Avoimet Puutarhat -tapahtuma. Valtakunnallisesti mukana on pari sataa uutta kohdetta viime vuoteen verrattuna ja kokonaisuudessaan tapahtuman osallistujamäärä on ennätyksellisen suuri.

Uudestakaupungista mukana on yksi kohde. Anne Ketoniemen ja Esko Suomisen Mäntyvaara-nimeä kantava puutarha sijaitsee Kalannissa. Puutarha on keskellä mäntymetsää ja pihalla on paljon luonnonkiviä ja alppiruusuja. Kärhöjä löytyy noin 150 kappaletta.

Taivassalosta mukana on kaksi kohdetta, Pyhärannasta yksi ja Laitilasta kaksi.

Tapahtuman yhteinen eurooppalainen teema on Puutarhat ilmastonmuutoksessa. Tapahtuman järjestävät yhdessä Puutarhaliitto ry ja Svenska Trädgårdsförbundet rf.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän