Joutsa-Huutola liikuntapalveluiden vastaavaksi – Hyvinvointi- ja vapaa-aikalautakunta täytti useita vakansseja

0
Taru Joutsa-Huutola on valittu kaupungin liikuntapalveluiden vastaavaksi.

Keskiviikkona kokoontunut kaupungin hyvinvointi- ja vapaa-aikalautakunta päätti uusien vakanssien täyttämisestä. Liikuntapalveluiden vastaavaksi valittiin äänestyksen jälkeen sairaanhoitaja (YAMK) Taru Joutsa-Huutola . Joutsa-Huutola on työskennellyt aiemmin kaupungin koulupsyykkarina ja ehkäisevän päihdetyön koordinaattorina.

Liikuntapalveluiden vastaavan ehdotettiin aluksi kaupungin vastaavaa liikunnanohjaajaa, liikuntaneuvoja ja uimaopettaja Henna Liljaa , mutta kokouksessa hyvinvointi- ja vapaa-aikalautakunnan puheenjohtaja Pilvi Marsela (kok.) teki vastaehdotuksen. Hän ehdotti, että liikuntapalveluiden vastaavaksi valittaisiinkin Liljan kieltäytymisen varalle esitettyä Joutsa-Huutolaa.

Marselan ehdotusta kannattivat Seppo Laine (kok.), Niina Jokinen (sd.), Jani Vaitiniemi (ps.) ja Henri Valmunen (sd.).

Äänin 6–2 Joutsa-Huutola valittiin kaupungin liikuntapalveluiden vastaavaksi. Hänen kieltäytymisensä varalle valittiin Henna Lilja. Liikuntapalveluiden vastaan avoinna ollutta paikkaa haki 10 henkilöä, jotka kaikki täyttivät kelpoisuusvaatimukset. Haastatteluihin heistä kutsuttiin neljä.

Kirjastonhoitajan toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään lautakunta valitsi filosofian maisteri Lauri Seudun . Avoinna ollutta paikkaa haki 10 hakijaa, joista kahdeksan täytti kelpoisuusvaatimukset. Heistä neljä kutsuttiin haastatteluihin.

Lautakunta täytti myös kaksi toistaiseksi voimassa olevaa etsivän nuorisotyöntekijän vakanssia. Tehtäviä haki määräajassa kahdeksan henkilöä, jotka kaikki täyttivät hakuehdot. Neljä hakijoista haastateltiin ja tehtäviin valittiin nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja Nina Kuusisto-Huuskonen sekä yhteisöpedagogi (AMK) Erika Raitanen .

Hyvinvointi- ja vapaa-aikalautakunta valitsi myös harrastamisen mallin määräaikaisen hankekoordinaattorin valinnasta. Tehtävää haki määräajassa kolme hakijaa, jotka kaikki täyttivät kelpoisuusvaatimukset. Heidät kaikki haastateltiin ja tehtävään valittiin kasvatustieteen maisteri Minna Hyytiä . Määräaikainen työsuhde kestää ensi vuoden kesäkuun loppuun.