Säästöpankki Kalanti–Pyhäranta laajentaa toimintaansa – Nyt vuorossa Turku ja sen lähialueet

0
Säästöpankki Kalanti–Pyhärannan liiketoimintajohtaja Nelli Vallamo on tyytyväinen Raumalle avatun toiminnan laajuudesta. Seuraavaksi pankki laajentaa toimintaansa Turkuun.

Säästöpankki Kalanti–Pyhäranta laajentaa toimintaansa Turkuun ja Turun ympäristökuntiin. Tulevien konttoreiden sijaintia selvitetään parhaillaan ja rekrytoinnit käynnistyvät lähiviikkoina.

Turun lisäksi pankki kartoittaa mahdollisuuksia ja kysyntää konttoripalveluille myös Raisiossa, Naantalissa ja Maskussa. Säästöpankki Kalanti–Pyhäranta on aiemmin laajentanut toimintaansa jo Vakka-Suomesta Raumalle.

– Turun suuntaan laajenemisen myötä pääsemme tarjoamaan palveluitamme yhä laajemmalle henkilö- ja yritysasiakkaiden joukolle. Tämä kehitys hyödyttää asiakkaitamme myös perinteisellä toimialueellamme Vakka-Suomessa, kun asiantuntijapalveluidemme tarjonta vahvistuu entisestään. Näin pystymme vastaamaan yhä vaativampiin asiakastarpeisiin esimerkiksi varallisuudenhoidon ja rahoituksen saralla, kertoo Säästöpankki Kalanti–Pyhärannan liiketoimintajohtaja Nelli Vallamo .

Säästöpankki Kalanti–Pyhärannan liiketulos ja volyymien kehitys ovat olleet tukevalla kasvu-uralla viime vuosina. Toukokuussa avattu Rauman konttori on alueen vahvan asiakaskysynnän myötä vahvistanut tätä kehitystä entisestään. Erityisinä painopistealueina Turun talousalueella ovat asuntorahoitus ja yksityis- sekä yritysasiakkaiden varallisuudenhoitopalvelut.

– Paikallisuus ja asiakkaidemme taloudellinen hyvinvointi ovat toimintamme kulmakiviä. Näistä lähtökohdista meillä on erinomainen tilaisuus tehdä Turussa ja sen lähikunnissa pitkäjänteistä, sekä asiakkaitamme että koko toiminta-aluettamme hyödyttävää vastuullista liiketoimintaa pelkän lyhyen tähtäimen voittojen maksimoinnin sijaan, sanoo Säästöpankki Kalanti–Pyhärannan toimitusjohtaja Ossi Öhman .

Uudet konttorit on tarkoitus avata loppuvuoden tai alkuvuoden 2023 aikana.