Taivassalon Auto ajaa Ukiin

0
Taivassalon Auto voitti Elyn kilpailutuksen.

Varsinais-Suomen Ely-keskus on kilpailuttanut loputkin linja-autoliikenteen vuoroista Uudenkaupungin, Vehmaan ja Turun välillä. Tarjouskilpailun mukainen uusi sopimuskausi käynnistyy 8.8.2022.

Taivassalon Auto Oy voitti Varsinais-Suomen Ely-keskuksen tarjouskilpailun linja-autoliikenteen linjasta Uusikaupunki-Vehmaa-Turku. Linja-autoliikenne J. Salminen Oy ajaa osaa vuoroista alihankkijana, joten jatkossa yhteysvälillä toimii näiden kahden yrityksen autoja. Tarjouskilpailun mukainen uusi sopimuskausi käynnistyy 8.8.2022. Taivassalon Auto Oy liikennöi myös Ely-keskuksen aiemmin kilpailuttamia vuoroja.

Liikennekokonaisuus on vuorotarjonnaltaan vastaava kuin tälläkin hetkellä. Aikatauluvarmuuden parantamiseksi vuorojen lähtöaikoihin on tehty tiettyjä muutoksia. Taivassalon Auto Oy informoi näistä omilla verkkosivuillaan ja Matkahuollon aikataulupalvelussa viikon 30 (25.-31.7) aikana. Lipputuotteisto on koko linjastolla yhtenäinen ja liput käyvät ristiin sekä Taivassalon Auto Oy:n että Linja-autoliikenne J. Salminen Oy:n autoissa.

Tarjouskilpailun mukaisen liikenteen sopimuskausi kestää neljä vuotta ja sopimukseen sisältyy kahden vuoden optiomahdollisuus. Liikenteen kustannuksista vastaavat Varsinais-Suomen ELY-keskus, Uusikaupunki ja Vehmaa.