Bobo, DJ The Barcidian ja Romeio Dance esiintyvät torilla

0

Uudenkaupungin torilla järjestetään nuorisotori-tapahtuma lauantaina 6.8 kello 10–14. Torilla on tapahtuman ajan DJ ja nuorten tanssi-sekä musiikkiesityksiä lavalla. Esiintyjinä Bobo, DJ The Barcidian ja Romeio Dance. Lisäksi tapahtumassa on tarjolla hodareita, hattaraa ja popcornia sekä limua. Suomen Punainen Risti on järjestänyt ensiapupisteen, jossa voi harjoitella ensiaputaitoja.

Lisäksi tapahtumassa järjestetään Friendship Speed dating mahdollisuuksia, joissa voi tulla tapaamaan uusia tuttavuuksia ja saamaan uusia ystäviä. Torilla on myös mahdollisuus kisailla sumopainin merkeissä. Tämän lisäksi luvassa kisailua ja arvontoja! Mukana myös kasvomaalari.

Tapahtuma järjestetään useiden yhteistyökumppanien kanssa yhteistyössä. Mukana ovat Uudenkaupungin elinkeinopalvelut, Ukipolis MOPPI-hanke, Uudenkaupungin nuorisopalvelut, SPR Uusikaupunki ja Turku, Kaunissara sekä tapahtuman sponsoreina Kenkäkauppa Alina, hieroja Jyri Raiskinmäki, Uudenkaupungin MLL, Simmons Food and Beverage.