Henkilövaihdoksia poliittisissa tehtävissä – Lasse Virtanen valtuuston toiseksi varapuheenjohtajaksi

0

Maanantain kaupunginvaltuustossa käsiteltiin useita henkilömuutoksia. Esimerkiksi kaupunginvaltuuston jäsen Tomi Salo (kok.) on muuttanut pois paikkakunnalta, joten hän on menettänyt vaalikelpoisuutensa.

Hänen tilalleen kaupunginvaltuustoon nousee ensimmäinen varajäsen Olli-Pekka Päivärinta (kok.). Salon tilalle kaupunginvaltuuston toiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Lasse Virtanen (kok.).

Valtuuston puheenjohtaja Mauri Kontu (kesk.) myös pyysi keskusvaalilautakuntaa määräämään kokoomukselle uuden varavaltuutetun jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

Myös Veera Kaitanen (sd.) on muuttanut pois paikkakunnalta. Kaupunginvaltuusto valitsi maanantain kokouksessaan hänen tilalleen tarkastuslautakuntaan Tarja Huovisen (sd.) ja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymään Miia Kelseyn (sd.).

Eemil Kokkonen (sd.) on myös muuttanut pois Uudestakaupungista. Hän on toiminut varavaltuutettuna. Kontu pyysi keskusvaalilautakuntaa määräämään Kokkosen tilalle uuden varavaltuutetun.

Kari Aalto (ps.) on ilmoittanut eroavansa kaupungin luottamustoimista. Hän on vedonnut henkilökohtaisiin syihin sekä siihen, että hän on eronnut perussuomalaisista. Aallon tilalle ympäristö- ja lupalautakunnan varajäseneksi valittiin Teemu Kivimäki (ps.).