Poliisilla rauhallinen viikonloppu Vakka-Suomessa

0

Lounais-Suomen poliisia työllistivät viikonloppuna Vakka-Suomessa vain rattijuopot.

Poliisi piti lauantaina aamulla ratsiaa Hiuntiellä Uudessakaupungissa. Kello kymmenen aikaan paikalle ajoi henkilöauto, jonka kuljettajana ollut mies puhalsi poliisin alkometriin noin 1,55 promillea. Kuljettaja vietiin tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli noin 1,2 promillea.

Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Lauantai-iltana noin kello kahdeksan aikaan poliisi pysäytti Uudenkaupungin Pankkitiellä henkilöauton tarkastusta varten. Auton kuljettajana ollut mies puhalsi nolla promillea, mutta hänelle tehty huumausainepikatesti oli positiivinen amfetamiinille ja kannabikselle.

Mies oli entuudestaan ajokiellossa, joten häntä epäillään rattijuopumuksen sekä huumausaineen käyttörikoksen lisäksi kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.