Postin jakelusta Ugissa

0

Maakuntalehti kertoo 17.8.2022, että posti siirtyy päiväpostin jakelussa Turun kaupunkiseudulla kolmeen tai kahteen jakopäivään vuoroviikoin. Postia jaettaisiin toisella viikolla maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina ja toisella viikolla tiistaina ja torstaina.

Uudessakaupungissa Posti tehnee omia ratkaisuja, kun esim. viikolla 32 keskiviikon jakeluun tarkoitetut mainokset jaettiin vasta perjantaina ja viikolla 33 maanantain jakeluun tarkoitetut jaettiin tiistaina.

Sillä ei asukkaille taida olla suurta merkitystä, mutta esim. ”halpatavaratalon” maanantain tarjouksista kiinnostuneet saivat tiedot päivän myöhässä. Samoin keskiviikon jakeluun tarkoitetuista saksalaisen kauppaketjun ja K-ryhmän torstain tarjouksista asukkaat saivat tiedon vasta perjantaina.

Se ei liene ollut mainosten maksajien tarkoitus.

Matti Jalava