Viikon varrelta

0

ilokseni olen lukenut, että Taivassalon liikenne on tehnyt nelivuotisen sopimuksen Turun ja Ukin välisestä liikennöinnistä. Hieno juttu, toivoisin kyllä yhtä asiaa, että saataisiin ainakin yksi arkipäivän iltavuoro Ukista Turkuun lisää. Ei koskaan voi kutsua ketään työssäkäyvää vierasta kylään, koska he eivät pääse samana iltana takaisin.

Surukseni myös luin, että 14-vuotias pyöräilijä menehtyi Uki-Laitilan tiellä. En voi käsittää, mikä on ollut syynä, että on jätetty 7 km rakentamatta aikoinaan. Tietääkö joku syyn? Onko se ollut maanomistajien tai kunnanisien nuukuus?

Kyllä nyt ainakin on saatava pyörätien teko alkuun vai haluatteko lisää suruilmoituksia?

Mielenkiinnosta haluaisin myös tietää miksi Teidän täytyy lähteä Prismaan tai Citymarkettiin asioille. Mitä ovat ne tuotteet, joita ei tästä kylästä löydy kiinnostaa varmasti yrittäjiäkin.

”Lännen tyttö ”