Huumeratteja kiinni Vakka-Suomen liikenteestä

0

Lounais-Suomen poliisi tavoitti Vakka-Suomessa useita päihtyneitä kuljettajia viime viikolla.

Maanantaina Kalannintiellä poliisia vastaan ajoi henkilöauto lievää ylinopeutta, ja partio päätti pysäyttää auton tarkastusta varten.

Auton kuljettajana ollut mies puhalsi illalla yhdentoista maissa poliisin alkometriin nolla promillea, mutta hänelle tehty huumausainepikatesti oli positiivinen kannabikselle.

Mies oli lisäksi ajokiellossa, joten häntä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta ajokiellon aikana ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Keskipäivällä keskiviikkona poliisi sai ilmoituksen epävarmasti liikkuvasta autosta Uudessakaupungissa. Partio tavoitti auton Ketunkalliontien pysäköintialueella ja pysäytti sen tarkastaakseen kuljettajan ajokunnon.

Kuljettajana ollut mies oli päihtyneen oloinen mutta puhalsi nolla promillea, joten hänelle päätettiin tehdä huumausainepikatesti. Testi oli positiivinen amfetamiinille ja bentsodiatsepiinille.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Keskiviikkoiltana poliisi päätti pysäyttää epävarmasti liikkuneen henkilöauton Lokalahden Kivistöntiellä.

Auton kuljettajana ollut mies puhalsi nolla promillea, mutta hänelle tehty huumausainepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.