Jukka Rasila korvaa Kivisen Saikku-komediassa

0
Lisää saikkua, kiitos! jatkaa menestyksekästä komediareseptiä.

Stand up -koomikko Ismo Leikolan ja näyttelijä Kalle Pylvänäisen kirjoittama riemastuttava vierailuesitys irvailee lähes kaikelle mitä lääkärin ja potilaan välillä voi tapahtua. Tätä irvailua nähdään Uudenkaupungin teatterissa kahden esityksen verran sunnuntaina 9.10.

Esityksissä on tuoreutta, sillä Mikko Kivisen tilalla näissä esityksissä nähdään Jukka Rasila. Rasila on jo ollut muutamissa esityksissä ja vastaanotto on ollut hyvä.

Saikkua, kiitos! on suurelle yleisölle jo melko tuttu. Lisää saikkua, kiitos! jatkaa menestyksekästä komediareseptiä ja irrottaa parantavat naurut. Meno vain paranee ja vauhti kiihtyy, kun tämä hulvaton porukka pääsee tutkimaan uusia aiheita.

Vielä on paljon kerrottavaa suomalaisesta terveydenhuollosta, lääkäreistä, hoitajista, potilaista, sairauksista, ennakkoluuloista ja mitähän hauskaa sote-uudistus tuo tullessaan, kun jo pelkkä valmistelu on ollut silkkaa farssia?