Näin ajat terveysasemalle – Katso video

0
Uusi pysäköintialue on Kasarminlahdentien varrella.

Uudenkaupungin terveyskeskus on muuttanut vanhaan A-sairaalaan. Rakennuksen päätyyn on rakennettu uusi pysäköintialue, jota asiakkaiden kuuluisi käyttää. Vain invapaikat ovat rakennuksen pääoven edustalla.

U-sote kertoo, että asiakkaat ovat ihmetelleet, miten uudelle paikoitusalueelle pitäisi ajaa. Uudenkaupungin Sanomat teki amatöörimäisen videon ajoreitistä pysäköintialueelle. Video on tehty yhden toimittajan taktiikalla. Pahoittelemme videokuvan laatua. Toimituksemme ei suosittele samaa tekotapaa muille videokuvaajille.

Toivottavasti videosta kuitenkin reitti selviää, eli: Välskärintieltä käännytään Kasarminlahdentielle. Pysäköintialue on Kasarminlahdentieltä vasemmalle, ennen golfkentän pysäköintialuetta.

Pysäköintialueelta on kävelyreitit terveyskeskukseen, neuvolaan, hammashoitolaan sekä Kuunariin.