Rattijuoppoja ja ajo-oikeudettomia Vakka-Suomessa

0

Päihtyneet ja ajo-oikeudettomat kuljettajat työllistivät Lounais-Suomen poliisia Vakka-Suomen alueella viikonloppuna.

Perjantaina noin kello 19.10 poliisi pysäytti epävarmasti liikkuvan henkilöauton tarkastusta varten Alisellakadulla Uudessakaupungissa. Auton kuljettajana ollut mies puhalsi poliisin alkometriin 0,97 promillea ja tarkkuusalkometriin 0,81 promillea.

Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta ilman vaadittavaa ajo-oikeutta. Miehellä oli kyydissään kolme matkustajaa.

Lauantaina aamuyöllä poliisi sai ilmoituksen ulosajaneesta henkilöautosta 8-tiellä Laitilassa. Partio saapui tapahtumapaikalle noin kello 3.20 ja tapasi henkilöauton vierestä miehen, joka kertoi kuljettaneensa kyseistä autoa. Kuljettaja oli väistänyt pientä hirvieläintä ja menettänyt autonsa hallinnan.

Mies puhalsi alkometriin 1,38 promillea. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Miehellä oli kyydissään yksi matkustaja, joka loukkaantui lievästi.

Lauantaina kello 10 aikaan poliisi pysäytti henkilöauton tarkastusta varten Hiuntiellä Uudessakaupungissa. Auton kuljettajana ollut mies puhalsi nolla promillea, mutta hänellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Miestä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta ilman vaadittavaa ajo-oikeutta. Kyseessä on miehen kuudes kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta vuoden sisään.