Seagulls murskasi Korihait kauden avausottelussa

0
Trey Niemi oli Korihaiden yksi harvoja onnistujia Helsingissä.

Korihaiden Korisliiga-kauden avausottelu Helsinki Seagullsia vastaan alkoi lupauksia herättävällä tavalla, mutta päättyi surullisen tutulla tavalla. Sarjan mestarisuosikkeihin lukeutuva helsinkiläisjoukkue murskasi lopulta haiparven lukemin 110–74.

Korihait taisteli kilpailukykyisesti noin vartin verran Seagullsia vastaan. Trey Niemen (15 pist) ja Quin Cooperin (15) hyökkäyspään onnistumisilla haiparvi sinnitteli iskuetäisyydellä. Puolustuspäässä stoppeja ei kuitenkaan saatu tarvittavalla teholla, vaan Seagulls heitti hurjalla tarkkuudella kaukoheittonsa Lassi Nikkarisen (15) ja Okko Järven (20) johdolla.

Puoliajan jälkeen Korihaiden pelihuumori tyrehtyi, ja kokenut Seagulls otti Korihailta kaikki ne edut pois, jotka toimivat ensimmäisellä puoliajalla. Kolmannen neljänneksen (26–13) jälkeen ottelu oli käytännössä taputeltu.

Niemen ja Cooperin ohella Korihaista kunnostautui Nick Stampley (14/8 lev). Seagullsin paras pistemies oli Jeffrey Carroll 21 pisteellä.

Korihaiden pelit jatkuvat tiistaina Pohitullissa sarjanousija Tapiolan Honkaa vastaan.