Törkeitä ylinopeuksia Laitilassa ja Ugissa

0

Torstaina Kalannintiellä Uudessakaupungissa poliisia vastaan ajoi Laitilan suuntaan henkilöauto, jonka nopeudeksi mitattiin 117 km/h. Kyseisellä alueella on 60 km/h nopeusrajoitus. Partio kääntyi auton perään ja kuljettaja pysähtyi tien sivuun havaitessaan poliisin takanaan.

Auton kuljettajana ollut nainen ei osannut sanoa, miksi hän oli ajanut niin suurta ylinopeutta. Nainen määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lauantaina Laitilan Garpintiellä poliisia vastaan ajoi henkilöauto, jonka nopeudeksi mitattiin taajama-alueella 130 km/h. Autoa kuljettanutta miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Sunnuntaina noin kello 21.15 poliisi havaitsi Uudessakaupungissa moottoripyörän, joka kiihdytti voimakkaasti Vakka-Suomenkadun ja Kalannintien liikennevaloista. Poliisi mittasi moottoripyörän nopeudeksi 106 km/h. Alueen nopeusrajoitus on 50 km/h.

Pyörä pysähtyi heti poliisin kytkettyä pysäytysvalon. Kuljettajana ollutta miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.