Ukilaisjudokat kamppailivat Raisiossa

0
Ukilaisjudokat kävivät testaamassa taitojaan Raisiossa.

Perinteinen judokilpailu Ryhti Shiai järjestettiin lauantaina Kerttulan liikuntahallissa Raisiossa. Kilpailuihin osallistui judokoita 21 eri judoseurasta.

Uudenkaupungin judoseura Waseda-Clubista kilpailuihin osallistui kolmetoista judokaa tukijoukkoineen. Mitalitilastoissa seura sijoittui viidenneksi. Valmentajan roolissa toimi Marko Hiltunen .

Judokerhosta kilpailuihin osallistui Elmeri Laukkanen otellen hopealle (yksi voitto ja yksi tappio sarjassa P11-38kg), Topi Lahtinen otellen pronssille (yksi voitto ja kaksi tappiota sarjassa P11-30kg), Miki Hiltunen sarjassa P11-27kg (ei otteluvoittoja) ja Mae Hiltunen sarjassa T11-28kg (ei otteluvoittoja).

Nuorten harjoitusryhmästä kilpailuihin osallistui Milo Hiltunen voittaen kultaa sarjassa P13-42kg (neljä otteluvoittoa), Veeti Salminen otellen hopealla sarjassa P15-58kg (kaksi voittoa ja yksi tappio), Daniel Pavlov otellen hopealle sarjassa P13-38kg (yksi voitto ja yksi tappio), Ella Lahtinen otellen pronssille sarjassa T13-52kg (yksi voitto ja kaksi tappiota), Leo Hero sarjassa P15-58kg (ei otteluvoittoja) ja Anton Aniskov sarjassa P15+66kg (ei otteluvoittoja).

Aikuisten harjoitusryhmästä kilpailuihin osallistui Linnea Lehto sarjassa N-70kg (ei otteluvoittoja), Tomi Kleemola sarjassa M-81kg (ei otteluvoittoja), kultaa otteli Matti Kuusisto sarjassa M-100 (kaksi voittoa ja yksi tappio).

Kaikki kolme aikuista osallistuivat myös avoimeen sarjaan, jossa Linnea ei saavuttanut otteluvoittoja, Tomi otteli pronssille (yksi voitto ja kaksi tappiota) ja Matti voitti sarjan (neljä otteluvoittoa).

– Hyvä jatkumo kahdelle edelliselle kilpailuviikonlopulle. Saatiin hyvä määrä ottelijoita kisoihin. Tiukkoja kamppailuja käytiin välillä voittaen ja välillä häviten. Upeita otteluvoittoja tuli ja mukavasti myös sarjavoittoja. Lopputuloksella ei ole niin suurta merkitystä, vaan tärkeimpänä pidän sitä, että rohkeasti lähdetään kokeilemaan omia rajoja ja osallistutaan kilpailuihin. Nyt keskitytään taas hetkeksi harjoittelemaan, sillä lähiaikoina ei ole kilpailuja tulossa, summasi päivän tapahtumia seuran valmentaja Marko Hiltunen.