Vesiliikuntaryhmät käynnistyvät uimahallissa

0
Liikunnanohjaajat Sofia Luovi, Riikka Hyvönen ja Johanna Laimaa ovat valmiina kauteen.

Uudenkaupungin Liikuntapalveluiden vesiliikuntaryhmät käynnistyvät jälleen syyskuussa, 19.9. alkaen. Liikuntapalvelut järjestää vesijumppia musiikin tahtiin matalassa ja syvässä altaassa. Jumpissa käytetään erilaisia vesiliikuntaan soveltuvia välineitä kuten hymynaamoja ja lötköpötköjä. Vesijumpat soveltuvat kaikille iästä ja kuntotasosta huolimatta.

Ohjattujen vesijumppien lisäksi uimahallissa on käytössä Hydrohex-ohjelma. Hydrohex mahdollistaa omatoimisen jumppaamisen näytön välityksellä.

Ohjelmien pituudet ja vaikeustasot vaihtelevat, tarjolla on esimerkiksi sykettä nostavia treenejä sekä enemmän lihaskuntoon keskittyviä ohjelmia.

Virtuaalivesijumpassa ruudulla on ohjaaja, joka kertoo liikkeiden suoritustekniikat ja kannustaa jumppaajia musiikin tahtiin. Virtuaalivesijumppa on kuin ohjattu tunti, ohjaaja on vain ruudun välityksellä mukana. Perheen pienimmille on erilaisia temppuohjelmia.

Vauvauinnit ovat alkaneet ja uinteja järjestetään lauantaisin. Aiemmin vauvauintiin osallistuneita on tiedotettu asiasta. Vauvauinnista kiinnostuneet voivat olla yhteydessä uimahallin kahvioon, josta saa tarkempaa informaatiota.

Tarkat aikataulut ja päiväkohtaiset uimahallin ohjelmat löytyvät uimahallin nettisivuilta.