Oikeus: Lakko Tyksin teho-osastolla on peruttu

0
Hoitajajärjestöt eivät saa aloittaa lakkoa Tyksin teho-osastolla.

Helsingin käräjäoikeus on hyväksynyt Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin vaatimuksen väliaikaisesta turvaamistoimesta, joka kieltää hoitajajärjestö Tehyä ja Superia aloittamasta lakkoa Tyksin teho-osastolla ensi viikolla.

– Päätöksen myötä pystymme osaltaan turvaamaan tehohoidon sitä tarvitseville potilaille. Pidämme hyvin tärkeänä, että sopu tässä työtaistelukiistassa saavutettaisiin mahdollisimman pian, Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin johtajaylilääkäri Mikko Pietilä sanoo.

Lakkoa ei käräjäoikeuden päätöksen mukaan voida kohdistaa uudestaan Tyksin teho-osastolle nyt suunnitellulla tavalla. Työt jatkuvat normaalisti teho-osastolla torstaista alkaen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän