Helpot pisteet UJK:lle

0
Kiekko on taas verkossa. TuK-V:n molari kauhoo tyhjää, vasemmalla maalin ampunut Ville Laurell seuraa kiekon lentorataa, maalin edessä hyvää maskia tekevät Konsta Kerttula (69) ja Milo Nieminen (88).

Kolmen tiukemman kolmosdivarin ottelun jälkeen UJK:n edustusjoukkue pääsi perjantaina hieman helpommalla. Vieraaksi saapunut Turun Kisa-Veikot ei missään vaiheessa saanut kunnon yritystä päälle vaan tuli koko pelin vähintään yhden potkun perässä. Loppunumerot UJK:lle selvät 11–3.

Avausero oli vielä numeroiden valossa tasainen, mutta kulki jo UJK:n komennossa. UJK onnistui kerran maalinteossa, vieraillakin oli toki muutama parempi paikka, jotka viimeistään maalivahti Peetu Putro selvitti.

Toisen erän loppupuolella peli ratkesi. UJK iski erässä kaikkiaan kuusi maalia, yhden alivoimalla ja UJK:n maalitilin karttuessa TuK-V:n loputkin yrityshalut katosivat.

Vieraiden yritykset saatiin usein poikki viimeistään keskialueella tai ne ohjattiin vaarattomiksi pyörimisiksi kulmiin, kun taas UJK eteni vauhdikkaasti ja suoraviivaisesti kohti vastustajan maalia ja sai liukuhihnalta aikaan pahoja pyörityksiä ja tilanteita.

Heti kolmannen erän alussa TuK-V pääsi kaventamaan, mutta minkäänlaista uskottavaa kiriä se ei siitä huolimatta saanut päätöserässä aikaan. Erä pelailtiin pois alta UJK:n 3–2-voittonumeroin.

UJK:n tehopelaaja oli Konsta Kerttula , joka teki itse kaksi maalia ja antoi kolme maaliin johtanutta syöttöä. Milo Nieminen ja Joona Uusitalo tekivät kumpikin kaksi maalia. Maalin miehiä olivat Tommi Touru , Henri Pelto , Ville Laurell , Eevert Lastula ja Johannes Ranta .

Peetu Putrolle merkittiin kaikkiaan 36 torjuntaa, vastapäädyssä kiekkosateessa hikoillut Juha-Pekka Mustikkamaa torjui 57 kertaa ja päästi 11.

Kokonaisuutena ottelu oli siisti eikä isompia tunnekuohuja päässyt syntymään.

Sarjassa on edessä lyhyt tauko, UJK pelaa seuraavan kerran 30.10. Naantalissa nollan pisteen sarjajumbo VG-62:ta vastaan. Seuraava kotiottelu on 6.11., kun kotihalliin saapuu Kiekko-67 Turusta, silläkään ei ole vielä voittoa, vaan ainoa piste on tullut jatkoaikahäviöstä.

Jussi Arola