Kaupungin työterveyspalvelut Mehiläiseltä

0
Arkistokuva

Osa kaupungin työntekijöistä siirtyy vuoden vaihteessa hyvinvointialueelle ja jäljelle jääneiden työterveyspalveluita on nyt kilpailutettu. Kaupunki julkaisi kilpailutusilmoitusten julkisissa hankintapalveluissa ja sai tarjoukset Mehiläiseltä ja Terveystalolta.

Tarjouksen valintaperusteena oli kokonaistaloudellinen edullisuus. Hinnan painoarvo oli 20 prosenttia ja loppu painottui laatuun. Kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen teki Mehiläinen Oy.

Kaupungin työntekijöiden työterveyshuolto kilpailutettiin kolmen vuoden määräajaksi, mutta sopimukseen jätetään mahdollisuus optiokausille. Maanantaina kokoontunut kaupunginhallitus päätti työterveyspalveluiden tuottajan valinnasta ja valtuutti henkilöstöjohtajan allekirjoittamaan hankintasopimuksen.