Kivistö jatkaa Wintterin projektipäällikkönä

0
Sihy-hankkeen projektipäällikkö Marko Kivistö.

Arkkitehti Marko Kivistö jatkaa monitoimijatalo Wintterin hankkeen osa-aikaisena projektipäällikkönä. Hän on hoitanut määräaikaista tehtävää toukokuusta 2020, mutta rakennushankkeen viivästymisen takia myös hänen määräaikaisuuttaan on tarpeen jatkaa.

Wintterin rakennushankkeen arvioitu kesto on kevääseen 2025 asti, joten Kivistö määräaikaisuutta jatketaan kyseisen vuoden toukokuun loppuun asti. Päätöksen asiasta teki maanantaina kokoontunut kaupunginhallitus.

Projektipäällikkönä Kivistö toimii rakennuttamisessa tilaajan eli kaupungin edustajana ja valvoo urakka- ja palvelusopimuksissa sovittujen asioiden toteutumisen lisäksi sitä, että hankittu palvelu vastaa suunnittelun sekä rakentamisen toteuttamisen osalta tilaajan tarjouspyynnön vaatimuksia.