Nälkäpäiväkeräys tuotti hyvin

0
Nälkäpäiväkeräykseen osallistuttiin Uudessakaupungissa ja Kalannissa ansiokkaasti.

Suomen Punaisen Ristin Uudenkaupungin osaston Nälkäpäiväkeräyksen tuotto on tältä vuodelta 4206,28 euroa. Myös Kalannin osasto pääsi hyvään lukemaan, noin 1300 euroon.

Molemmat osastot keräsivät lipaskeräyksinä 22.–23.9. Uudenkaupungin osaston lipaskerääjät olivat sijoittuneet suurimpien myymälöiden edustoille Uudenkaupungin keskusta-alueen tuntumaan.

– Tänä vuonna saimme mukaan 44 kerääjää. Haluamme kiittää kaikkia uusia ja vanhoja kerääjiä sekä yhteistyöhaluisia kauppoja, joiden edustoilla kerääjämme toimivat. Erityisen iloisia olemme siitä, että ryhmä Novidan opiskelijoita sekä joukko Eläkeliiton Kalannin yhdistyksen jäseniä antoivat kampanjalle vahvan panoksensa, kertoo Punaisen Ristin Uudenkaupungin osaston keräysjohtaja Kyösti Hallikainen .

Kalannissa lipaskeräys toteutettiin tuttuun tapaan Kalannin keskustassa, jossa oli myynnissä myös nälkäpäiväleipää sekä hernekeittoa. Myös Kalannin osasto kiittää lahjoittajia ja kerääjiä päivään osallistumisesta.

Nälkäpäivä on Punaisen Ristin tärkein vuosittainen keräys. Nälkäpäivänä kerätään sitomattomia varoja katastrofirahastoon, joka mahdollistaa nopean avustustyön Suomessa ja ulkomailla.

Digikerääjille Punainen Risti tarjoaa tänä vuonna monipuolisia työkaluja ja jokaiselle auttajaksi haluavalle löytyy oma tapa osallistua netissä lokakuun loppuun saakka. Lue erilaisista tavoista ja tule digikerääjäksi osoitteessa nälkäpäivä.fi.

Nälkäpäiväkeräyksen lahjoitustavat

MobilePay:lla numeroon 28755

Lähetä tekstiviesti SPR numeroon 16499 (15€/viesti)

Tilille FI52 5000 0120 4156 73, viite 5173