Rahaa syydetään sinne tänne

0

Uudessakaupungissa syydetään rahaa syydetään sinne tänne. Nyt aletaan puhua, että Alinenkatu täytyy avata, että sinne saadaan lämmitys asennettua. Muuten ei talvikunnossapito onnistu. Siinä kiinalaisella marmorilla päällystetty katu.

Mältinkallio on kuin suojelukohde, puhutaan aivan mitä sylki suuhun tuo. Puurakennuskustannukset on nyt niin rajut, että ei ole realistista rakentaa, eikä rakennuttajaa hevin löydy.

Terveyskeskuksen piha oli täysi fiasko, rahoituksen ja toteutuksen kannalta.

Sitten, yritetään myydä väkisin virolaisille tontteja, joissa seisoo keskeneräisiä noin 60 neliön paritaloja. Ihmetyttää mitä rahaa virolaiset käyttävät, kun voivat seisottaa rakennusprojekteja siellä täällä ympäri kaupunkia, ilman mitään vastinetta.

Ken haluaa ja uskoo, että Wintterin kustannukset pysyy raameissa, ei hyvää päivää.

Naapurikaupungissa musiikkitalon kustannukset nousivat 10 miljoonalla ja vasta suunnitellaan pytinkiä. Lähijunahankkeeseen, ei euron euroa. Sellaista matkustajamäärää ei saada, että se kannattaisi. Viimeisetkin linja-autot lopettaa liikennöimisen Turun ja Uudenkaupungin välillä jo pelkästään tästä suunnitelmasta kuultuaan. Niin ja ei se juna kulje myöskään ilman kallista energiaa eli sähköä. Nyt pitää ruveta säännöstelemään, joten jäädään me vaan katselemaan, tuleeko rahaa muualta.

Hoidetaan vanhustenhuolto, terveyspalvelut, koululaiset ym. muut kaupungille kuuluvat palvelut kunnon tasolle, ettei tarvitse lukea jatkuvasti noita muuttotappiolukuja.

Esa Aaltonen

Paikallisen perussuomalaisten puheenjohtaja