Tarvasjoki nollasi petolinnun

0

Maaleitta jääminen kolmosdivarimatsissa menee yleensä harvinaisuuksien hyllyyn. Näitä ei usein näe, mutta nyt tällainen erikoisuus osui Jää-Kotkien kohdalle. Limppua ei vain saatu 60 minuutin aikana Tarvasjoen Urheilijoiden molarin selän taakse. Vähämaalinen ja loppua kohden melko lämminhenkinen peli päättyi numeroihin 3–0.

UJK:n valmentaja Mika Ranta oli enemmän käärmeissään maalien puutteesta kuin tappiosta. Ylivoimatilanteet kuivuivat kasaan kerta toisensa jälkeen.

– Ylivoimaa on harjoiteltu, mutta ei se ollut sen näköistä kuin pitäisi. Meiltä puuttui sellainen kaveri, joka siniviivalta pystyy pyörittämään peliä. Meillä oli paljon maalipaikkoja, mutta tukitoimet olivat heikkoja. Ei oltu valmiina menemään röyhkeästi maalille, Ranta arvosteli.

Tarvasjoen Urheilijat on erittäin tuttu vastustaja ja pelannut vuosia samassa sarjassa. Ottelut ovat usein olleet vauhdikkaita ja tasokkaita. Tällä kertaa nähtiin myös kovia otteita, joista jaettiin myös rangaistuksia. Ranta ei sulattanut, millä tavalla jäähyjä jaettiin kolmannen erän isosta kalabaliikista.

– Heidän pelaaja lyö poikittaisella mailalla meidän pelaajaa kaulaan ja lopputuloksena me saamme enemmän jäähyjä. Koko tilanne lähti kuitenkin heidän aloitteesta, Ranta ihmetteli.

TarU pelasi muutenkin kovempaa ja siinä oli myös etunsa. Ensimmäinen osuma syntyi, kun kotijoukkue pelasi väkisin tilanteen loppuun asti ja se tuotti tulosta.

– Toisessa maalissa puolustajat laskivat liian alas ja kolmannessa taas vastustaja tuli liian helposti keskeltä meidän pelaajien ohi. Meillä jäi jalat koppiin toisen erän jälkeen ja siksi ei saatu kiriä aikaiseksi, Ranta kertoi.

Tarvasjoki teki 2–0- ja 3–0-maalit juuri kolmannen erän ensimmäisillä minuuteilla.

Rauma Tigers on odotetusti sarjan kärjessä yhdeksällä pisteellä, kun osa joukkueista on pelannut kolme matsia ja osa vasta kaksi. Sen jälkeen on tasaista. UJK:lla on kaksi sarjapinnaa tässä vaiheessa.

Tilanteen kohentamiseen avautuu seuraava mahdollisuus perjantaina. Kauden toiseen kotipeliin Uuteenkaupunkiin saapuu toinen joukkue, jota vastaan on pelattu jo useamman vuoden. TuKV eli Turun Kisa-Veikot on tässä vaiheessa samoissa pisteissä Kotkien kanssa. Perjantain koitos starttaa kello 19.

Juha Laine

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän