Uki – yksinäisten kaupunki

0

Kerrottiin, että Ukissa on yli 2000 ikäihmistä ja suurin osa heistä asuu kotona. Korona tyssäsi kanssakäymisen eli missään ei liikuttu, ei uskallettu tavata lapsia saatikka lastenlapsia. Oli pitkä hiljaisuuden kausi. Sitten saatiin Uki-kyyti ja alettiin liikkumaan.

Jossain lehdessä otettiin kantaa, että jos haluaa, että kaupungissa on palveluita ja elämää ympäri vuoden ei riitä, että yrittäjillä on ovi auki, tarvitaan kaupungilta satsauksia ja siihen Uki-kyyti on osoittanut hyvät puolensa.

Kerrottiin, että Matkahuolto ei ole korottanut omaa osuuttaan vaan kaupunki on tienannut korotuksen kahdesta viiteen euroon. Ehdotan, että voisitte tulla vastaan ja laskea hinnan 4 euroon, niin kaikki olisivat tyytyväisiä.

”Lännen tyttö”

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän