UPK:n juniorit juhlivat kauden päätöstä

0
UPK:n vuoden tyttöjuniorina palkittiin Auni Viitasalo, vuoden poikajuniorina Suud Abdelaziz, vuoden pelaajaksi valittiin Petra Suominen ja vuoden toimihenkilöksi Tommi Sippel.

Uudenkaupungin Pallokerhon jalkapallojunioreilla oli tiistaina aihetta juhlaan. Kausi oli saatu hankalasta alusta ja tavallista heikommista harjoitusoloista huolimatta pakettiin ja katseet on jo suunnattu talviharjoituskauteen ja ensi vuoden koitoksiin. Aikuisten joukkueet olivat omat päätöstilaisuutensa pitäneet jo aikaisemmin.

– Kovan talven jälkeen harjoitusolot olivat kovat, nurmikentät saatiin käyttöön tavallista myöhemmin ja meille osoitettua kenttää ei saatu käyttöön lainkaan, kertoo seuran puheenjohtaja Tommi Sippel .

– Isojen ja pienten seurojen välinen ero on harjoitusoloista johtuen iso, varsinkin kauden alussa, mutta kauden mittaan tilanne tasoittuu ja meidänkin joukkueemme alkavat pärjätä.

– Tämä toi ongelmia harjoitusvuorojen saamiseen ja joukkueet saivat harjoitusvuoroja vähemmän kuin ennen. Tässä alkavan talven aikana on kaupungin kanssa tarkoitus katsoa, mitä kenttien kunnon parantamiseksi olisi tehtävissä.

UPK:lla on kaksi aikuisten ja 14 juniorijoukkuetta, mukana on kaikkiaan 350 junnupelaajaa, 100 aikuista ja noin 50 toimihenkilöä. Tämä 500 hengen ryhmä on todella iso liikuttaja Uudessakaupungissa, Sippel toteaa.

– Täällä harrastetaan monia lajeja sulassa sovussa seurojen kesken ja yritämme aina sovittaa harjoitusvuorot niin, että pesäpallotreeneistä ehtii mukaan jalkapallon pariin. Osallistuminen harjoituksiin on ollut koko vuoden jälleen todella hyvä ja se näkyy myös tuloksissa, osa joukkueista nousi taas sarjatasoa ylöspäin.

Päätöstilaisuudessa kaikki nuorimmat saivat mitalinsa ja vähän vanhempien joukkueissa parhaat pokaalinsa. Illan viihdeosuudesta vastasi Taikuri Luttinen.

Arto Kanerva

UPK:n palkitut


Pokaalit:

P10: Matias Maula, Joonatan Sippel, Alvar Ågren

P12: Jesse Heinonen, Eemeli Palmroos, Konsta Vång

P13: Onni Kotiranta, Anton Haijanen, Semo Gustafsson

P14: Tenho Turunen, Olli Salin, Eetu Salin

T12: Veera Rostedt, Jasmin Sippel, Hertta Jortikka, Elsa Lu

T14: Emilia Kahela, Nanna Kukkula, Auni Viitasalo, Elli Tättilä

T18: Sara Lähteenmäki, Janette Sippel, Siiri Nousiainen, Mimosa Söderman.

Mitalit:

6–7-vuotiaat palkittiin mitaleilla

P 8–9-vuotiaat palkittiin mitaleilla

P 11-vuotiaat palkittiin mitaleilla

T 9–10-vuotiaat palkittiin mitaleilla

Vuoden tyttöjuniori: Auni Viitasalo

Vuoden poikajuniori: Suud Abdelaziz

Vuoden pelaaja: Petra Suominen

Vuoden toimihenkilö: Tommi Sippel