Vainio ja Heinonen hakevat Satakuntaan

0
Uudenkaupungin kaupunginjohtaja Atso Vainio.

Uudenkaupungin kaupunginjohtaja Atso Vainio sekä kaupungin elinkeinojohtaja Jarkko Heinonen hakevat molemmat Satakunnan maakuntajohtajan virkaan.

Uudenkaupungin elinkeinojohtaja Jarkko Heinonen.

Paikkaa haki kahdeksan henkilöä. Muut hakijat olivat Varsinais-Suomen liiton hallintojohtaja Petra Määttänen, kansanedustaja Kristiina Salonen (sd.), Biolan Oy:n logistiikkavastaava Fanny Peltonen, Satakunnan kauppakamarin toimitusjohtaja Minna Nore, Porin kaupungin viransijainen yksikön päällikkö Janne Vartia ja Suomen Kuntaliiton varatoimitusjohtaja Jari Heiniluoma.

Maakuntajohtaja johtaa maakuntahallituksen alaisena Satakuntalliiton hallintoa, taloudenhoitoa ja muuta toimintaa. Maakuntajohtajan työssä sidosryhmäsuhteiden ja yhteistyöverkostojen ylläpito ja kehittäminen ovat keskeisessä asemassa.

Maakuntajohtajan virka vapautuu, koska sen nykyinen hoitaja Asko Aro-Heinilä on jäämässä eläkkeelle.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän