Vuosisadan tarjous

0

Ja se taitaakin olla itse Teppo Tavis puhelimessa, ihanaa kun tavoitimme sinut näin kuulaana syyspäivänä, kun ruskan väriset lehdet täyttävät katuojat ja pimeys saapuu vieraaksemme ilta illalta aikaisemmin. Mutta asiaan, se on leading senior cheaterspecialist Lauri Liukaskieli Huithapeli Oy:stä päivää vaan ja ihan aluksi muistutan, että äänityskapasiteetin kuluttamiseksi nauhoitamme kaikki puhelut, jotta ne voidaan aikanaan poistaa, kun pilvipalvelimen tila alkaa käydä vähiin.

Syy siihen, että soittelin sinulle taitaa ollakin jo selvä, nyt kun ruuan hinta nousee ja bensa kallistuu ja lämmittäminen maksaa maltaita ja siitä lipsahtikin mieleeni, että myös mallasjuoman hinta on huipussaan, he he. Vaikka oikeasti ei naurata, siinä pinna kiristyy uhkaavasti jokaisella, se on Teppo kuule ihan ymmärrettävää eikä sitä tarvitse hävetä.

Ei ainakaan nyt kun ongelmaan on ratkaisu olemassa! Mikä sinun kannaltasi parasta, me täällä firmassa huomasimme, että olemme aiemminkin soitelleet sinulle erilaisten tarjousten kanssa ja siitä hyvästä olemme myöntäneet sinulle mahdollisuuden hankkia itsellesi meidän uusi superedullinen tuotteemme, joka on niin edullinen, ettei sitä uskalla edes meidän pomolle sanoa, eikä siitä periaatteessa kannattaisi puhelimessakaan huudella, kun niitä kaikenmaailman hakkereita kuljeskelee vielä vapaana, mutta ei me pelätä, eihän Teppo, joten tässä tulee.

Me täällä Huithapeli Oy:ssä huolehdimme kaikista laskuistasi tästä eteenpäin! Kyllä, ihan kaikista, on se sitten bensa- tai sähkölasku tai lähipubin piikki, mitään rajoituksia ei ole laskun laatuun tai summaan liittyen, sinä pistät ne vaan meille tulemaan ja täältä hoituu. Ei tämän jälkeen paljon hintojen nousu paina, eihän Teppo?

Eikös ole erittäin hyvä, ellei ihan täydellinen tarjous?

Tässä vaiheessa asiakas yleensä alkaa epäilemään, että tähän on joku putin haudattuna, mutta sinä Teppo et taida olla uteliasta sorttia kun et kysele ja turhaa se olisikin, sillä tässä tarjouksessa ei ole mitään epäselvää, ei minifontilla kirjoitettuja lisäehtoja tai lakikielellä koodattuja vastuuvapauslausekkeita, vaan kaikki tapahtuu ihan rehellisesti tässä puhelimessa vain meidän kesken, suomalainen mies miehelle selvällä Suomen kielellä, se se on rehellistä peliä, vai mitä Teppo?

Sen verran pitää olla oikeasti rehellinen, että ilmaisia laskunmaksupalveluja ei ole, eikä tämä meidänkään tarjous ole ilmainen, mutta ei paljon puutu. Maksat vaan kuukausittain 19,9 prosentin provision niiden laskujen päälle, jotka me maksamme puolestasi eikä muuta, minimilaskutus kuussa on 49 euroa plus tietenkin pakolliset verot ja laskutus- ym. ym. kulut, mutta sinähän ymmärrät Teppo, että ilman kuluja tämä maailma vaan ei pyöri.

Jos nyt kuitenkin epäröit, niin tarjouksen hylkäämisestä on tehty helppoa, veisaat vaan luuriin Sambian kansallislaulun kolmannen säkeistön sanat alkukielellä kolmen sekunnin kuluessa siitä, kun kohta lyön luurin korvaasi, niin vedän sinut saman tien yli tämän tarjouksen kohdalla ja saattaa olla, etten enää koskaan viitsi sinulle Teppo soitella, mutta tuskin.

Myöhemmin toki voit yrittää päästä sopimuksesta irti, soitat vain puhelinpalveluumme, joka vaihtaa numeroa kolmen päivän välein, jonotat ärsyttävää plimputusta kuunnellen kolme varttia, jonka jälkeen vastaaja automaattisesti katkaiseekin puhelun, jotta muutkin tarjoukseen tyytymättömät pääsevät kuuntelemaan plimputusta.

Teppo, aika alkaa nyt.

Jussi Arola

toimittaja

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän