Joulukonserttikausi alkaa tänään

0
Lasten kauneimmat joululaulut lauletaan sunnuntaina 18.12. Kuva vuoden 2019 konsertista.

Joulun odotus alkaa usein 1. adventtisunnuntaista ja myös joulukonsertit pääsevät kunnolla vauhtiin huomenna sunnuntaina.

Ensimmäinen Kauneimmat joululaulut -tilaisuus järjestetään sunnuntaina Pyhämaan kirkossa kello 18 alkaen. Samaan aikaan kuullaan Kulttuurikeskus Crusellissa Puutalokaupungin joulukonsertti, jossa esiintyy Lauri Ketonen The Stonewalls Bandin kanssa. Lavalla nähdään myös Leena Kallonen, Laura Heino ja Ida Kallioinen.

Kauneimpia joululauluja kuullaan ennen joulua yhteensä kahdeksan kertaa. Ruotsin kielellä veisataan Uudessa kirkossa 13.12. ja lasten kauneimmat joululaulut kuullaan 18.12.

Seurakunta järjestää joulun tienoilla myös muita konsertteja. Ari Hirvosen johtama Andante-orkesteri on mukana ensimmäisen adventtisunnuntain messussa Uudessa kirkossa huomenna. Orkesteri soittaa kirkossa myös pienen päiväkonsertin kello 12 alkaen.

Viiden kuoron yhteinen konsertti kajahtaa ilmoille Uudessa kirkossa keskiviikkona 7.12. kello 19. Mukana ovat Laitilan viihdekuoro, Vokaaliyhtye Amoroso, Vakka-opiston Gospel choir, Laulu-Veikot ja D’Ameni.

Perjantaina 9.12. kello 18 alkaen kuullaan Kalannin kirkossa Kun joulu on -joulukonsertti, jossa esiintyvät Piritta Venho, Annamaria Lehto, Pasi Venho ja Kari Vuola.

Aada Wirberg ja Henri Jussila konsertoivat Lokalahden kirkossa maanantaina 19.12. kello 18 alkaen.

Vielä joulupyhien jälkeenkin pääsee joulun sanoman ääreen Pimeyden keskellä -joulukonsertissa keskiviikkona 28.12. Kanttori Anna Putkiranta esiintyy Maria, Olli, Aada ja Hilla Sorjen, Laura Kinnusen ja Gabriel Korven kanssa kello 18 Uudessa kirkossa alkavassa konsertissa.

Joulumusiikkia kuulee muissa tapahtumissa. Lauantaina 3.12. vietetään Leijona-puistossa Joulua kaikille -tapahtumaa, jossa Joulupukin ja monenlaisen muun ohjelman lisäksi Granger Simmons laulaa joululauluja.

Maanantaina 12. joulukuuta Vakka-Suomen Eläinsuojeluyhdistys järjestää hyväntekeväisyysjoulukonsertin Uudenkaupungin työväentalolla kello 18 alkaen. Konsertissa esiintyvät Matti Mäntylä, Pirkka Raitio ja Susanna Mäntylä.

Perinteinen Joulun soundi järjestetään Uudessa kirkossa torstaina 22.12.

Kauneimmat joululaulut

sunnuntaina 27.11. klo 18 Pyhämaa

sunnuntaina 4.12. klo 18 Lokalahdella

torstaina 8.12. klo 14 Uudessa kirkossa

sunnuntaina 11.12. klo 18 Kalannissa

tiistaina 13.12. klo 18 de vackraste julsångerna Uudessa kirkossa

keskiviikkona 14.12. klo 18 Maurumaan rukoushuoneella

sunnuntaina 18.12. klo 15 lasten kauneimmat joululaulut Uudessa kirkossa

sunnuntaina 18.12. klo 18 Uudessa kirkossa