Katri Helena konsertoi Crusellissa helmikuussa

0
Katri Helena konsertoi helmikuussa Uudessakaupungissa.

Katri Helena Kalaoja yksi Suomen menestyneimmistä naislaulajista. Hänet tunnetaan parhaiten taiteilijanimellä Katri Helena. Artisti on levyttänyt vuoteen 2021 mennessä 480 laulua, julkaissut 52 albumia ja kokoelmaa ja myynyt lähes kaksi miljoonaa äänitettä.

Harvakseltaan viime vuosina esiintynyttä Katri Helenaa kuullaan kulttuurikeskus Crusellissa kahdessa konsertissa. Uudenkaupungin Ikäihmisten palvelut tarjoaa konserttiliput uusikaupunkilaisille ikääntyneille keskiviikkona 15. helmikuuta järjestettävään konserttiin.

Ikäihmisten tulee hakea oma lippu konserttiin Uudessakaupungissa Sakunkulman päiväkeskuksesta, Kalannissa Kukkakauppa Kultapiiskusta, Lokalahdella Parturi-Kampaamo Sofiasta ja Pyhämaassa Pyhämaan Kyläkaupasta. Liput voi noutaa edellä mainituista paikoista niiden aukioloaikoina ensi viikon maanantaista eli 28. marraskuuta alkaen.

Toinen konsertti järjestetään seuraavana päivänä, eli torstaina 16. helmikuuta. Lippuja tähän konserttiin voi hankkia ennakkoon Uudenkaupungin kulttuuripalveluiden toimistosta tai Lippupisteen myyntikanavista.