Kiitos poliitikot, annoitte meille julman joululahjan

0

Kun nyt kesän ja syksyn aikana olemme saaneet apua Ukikyydistä koronan hiljaisuuden jälkeen ja olemme pystyneet liikkumaan ja hoitamaan asioitamme, olemme myös suunnitelleet joulua varten erilaisia käyntejä ystäviemme luona ja esim. jouluviikolla hautausmaalla, rokotuksessa ym. ym.

Nyt ei auta muu kuin ruveta kävelemään huonoilla jaloillamme tai rollaattorilla liukkailla talviteillä. Esim. Hiun perukoilta on aika pitkä matka nousta sairaalan mäelle.

Jos luulette, että vastineeksi alamme käyttää taksia, se on viimeinen keino sillä taksien hinnat ovat nousseet tänä vuonna pilviin, esim. vain keskustasta sairaalaan on hinta jo yli 30 e edestakaisin kun Ukikyyti maksoi 10 e.

Nyt toivonkin, että tämän lehden toimittaja tekee henkilökohtaisen haastattelun kaikista, jotka haluavat lopettaa Ukikyydin ja myös heistä, jotka puoltavat sen jatkoa. Toinen kysymys heille on ovatko he itse käyttäneet sitä ja onko heillä uutta suunnitelmaa jatkossa vai onko se vain turhaa touhua ja rahantuhlausta koko lähiliikenne.

Kaupunkia ei oikein voi kutsua kaupungiksi, jollei siellä ole järjestettyä lähiliikennettä, esim. bussit Laitilaan ja Raumalla on vain työpaikka- ja koulukuljetusta, koska sitä ei tapahdu illalla ja viikonloppuisin.

Jäämme odottamaan, että toimittaja pitää kiirettä ja saamme pian vastaukset.

”Lännnen tyttö”