Kivetystyöt keskeytetty pakkasen takia Alisellakadulla

0
Sepänkadun ja Liljalaaksonkadun välisellä Alisenkadun osuudella kivetystyöt ovat tauolla.

Alisenkadun muutostyöt Sepänkadun ja Liljalaaksonkadun välillä kestävät odotettua kauemmin. Kaupungin työpäällikkö Mikko Jalosen mukaan louhintojen ja osittaisen katulämmityksen takia työ on saanut lisäaikaa kuukauden verran.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan urakka oli tarkoitus saada valmiiksi marras-joulukuun aikana.

– Tällä hetkellä kivetystyö on keskeytetty pakkasen takia, ja jatkamaan päästään, kun pakkaset loppuvat. Ilman keskeytystä urakka olisi tullut kivetyksen osalta valmiiksi vuoden loppuun mennessä, mutta nyt on vielä epävarmaa, hän kertoo.

Lisäksi Jalonen ilmoittaa, että katu tullaan jättämään sellaiseen kuntoon, että sitä pitkin pääsee talvella ajamaan, jos työt keskeytyvät.