Majatalo-ilta sunnuntaina seurakuntakeskuksessa

0

Majatalo-illat alkoivat Uudenkaupungin seurakunnassa maaliskuun alussa 2020. Sitten alkoi koronaepidemia ja illat jäivät tauolle.

Tulevana sunnuntaina 6.11. kello 17 otetaan Majatalojen uusi alku Uudenkaupungin seurakuntakeskuksessa. Majatalo-illat ovat saaneet alkunsa gospelmuusikko Pekka Simojoen aloitteesta hänen kotiseurakunnassaan Kangasalla, jossa niitä kuvataan seuraavasti: ”Majatalo-ilta on vapaamuotoisen kotoisa ilta musiikin, elämänläheisten teemojen, iltateen ja rukouksen merkeissä.”

Sunnuntain Majataloa vietetään tällä kerralla Se löytyi -teemalla syys-lokakuussa kautta maan toteutetun mediamission hengessä. Majatalo-illan isäntänä toimii kirkkoherra Juhana Markkula. Vierailijana talkshow-henkisessä haastattelussa on Odetta Lee-Simmons , joka on opiskellut psykologiaa Yhdysvalloissa Brownin yliopistossa. Odettan kirja Rakkaudella, Viha julkaistiin aiemmin tänä vuonna ja siinä hän käsittelee vihan tunteen eri puolia, myös sen tarpeellisia ja rakentavia puolia. Haastattelussa keskustellaankin hankalista tunteista ja niiden kertomista viesteistä meille. Odetta on myös yksi tämän syksyn Se löytyi -mediamission kirjan tarinankertojista. Haastattelussa hän kertoo, mitä eri löytöjä hän on kokenut matkan varrella Jumalan kanssa.

Musiikkivieraina illassa ovat Marko Kivistö ja Timo Laitinen , jotka elämänmakuisen gospelin ohessa kertovat omia löytöjään matkan varrelta. Anna Putkiranta toimii illan kanttorina. Esirukouksia vetää Anne Jussila ja iltateen kanssa nautittavat pannukakut paistaa Asta Palola.