Ugin seurakuntavaalien ääniharava oli Sari Mykrä

0
Uusi kirkko on kaupungin keskeisimmällä paikalla.

Eilen sunnuntaina oli seurakuntavaalien varsinainen äänestyspäivä. Äänestystulokset on julkaistu viime yönä ja Uudenkaupungin seurakuntavaalien äänestysprosentiksi tuli 17,7. Ennakkoon äänesti 47,1 prosenttia äänioikeutetuista. 16-17-vuotiaiden äänestysprosentti oli 10,7. Valtakunnallinen äänestysprosentti oli 12,7.

Uudessakaupungissa äänioikeutettuja oli 9 219 ja heistä vaaleissa äänesti 1 632. Paikallisten vaalien suurin ääniharava oli Sari Mykrä, joka sai 145 ääntä.

Uudenkaupungin seurakunnan luottamushenkilöiksi valittiin vaaleilla Lasse Virtanen, Sari Mykrä, Sampo Lipponen, Heli-Päivikki Laurén, Mika Sjöblom, Olli Laivo, Anu Ankelo, Anneli Laurila, Taija Viljanen, Eerika Vilmunen, Lilja Laiho-Virtanen, Timo Räsänen, Jari Nevavuori, Anniina Tättilä, Sakari Kluuskeri, Maria Silver, Petri Puukki, Päivi Virtanen, Jouni Tuominen, Matti Ankelo, Menni Heikkinen, Vesa Kiertokari, Kimmo Laasonen, Teija Leino, Helle Vahtera, Satu Pietilä ja Jukka Korpi.

Varalle valittiin Sinikka Virtanen, Seppo Laine, Anja Savolainen, Katja Pihlajamäki, Mira Johtela, Anniina Kukkula, Elina Risunen, Juhani Konttinen, Essi Sainio, Michaela Kontu, Rauno Saarinen, Katriina Laihonen, Teemu Arvonen, Marko Turunen, Jenna Vahvanen, Hillevi Wallin, Hermanni Eskolin, Jaakko Pöntinen, Miika Puukki, Jone Järvi, Marketta Hämeenkorpi, Seija Koskinen, Ari Kusminen, Marika Pietilä ja Marita Kusmin.