Ukikyytiä tarvitaan

0

Ukikyyti tulee saada takaisin talousarvioon. Kyseessä on merkittävä joukkoliikenteen uusi muoto, joka palvelee tämän päivän tarpeita. Hankkeen erityinen merkitys on sen tasa-arvoistava vaikutus. Ukikyyti helpottaa lukuisten kuntalaisten arkea. Se lisää turvallisuutta monella tapaa.

Ennenkuulumatonta on se itsepäisyys, jolla Ukikyyti halutaan lopettaa. Kuntalaisten ja veronmaksajien tarpeista ja mielipiteistä ei välitetä. Irvokasta, että samat päättäjät, jotka ovat lopettamassa Ukikyytiä liian kalliina, ehdottavat konsultin palkkaamista hallintosäännön tekemiseen.

Talousarviokokous osoitti sen päätöksentekokulttuurin, jolla tällä hetkellä kaupunkiamme ”kehitetään”. Kokematon oikeistokoalition kolmikko runnoi läpi omat tavoitteensa ilman minkäänlaista keskustelua tai perustelua, puhumattakaan kompromissien etsimistä. Tällainen meno ei ole yhteisten asioitten hoitamista.

Erityisen turhauttavaa on se tapa, jolla oikeistokoalitio väheksyy ja aliarvioi virkamiesten työtä. Harkittuja ja perusteltuja asiantuntijoiden tekemiä investointiesityksiä ammutaan alas lonkalta ilman perusteluja.

Kari Koski, kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja, SDP

Merja Koski, kaupunginhallituksen jäsen, SDP

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän