Ukilaisjudokat jatkoivat kilpailukauttaan Tampereella

0
Ukilaisjudokat kävivät testaamassa harjoittelun tulosta Tampereella.

Vuosittainen judokilpailu Tampere Shiai järjestettiin Hervannan vapaa-aikakeskuksessa lauantaina 29.10. Kilpailuihin osallistui judokoita 29 judoseurasta. Uudenkaupungin judoseura Waseda-Clubista kilpailuihin osallistui neljän hengen joukkue huoltajineen. Mitalitilastoissa seura sijoittui yhdeksänneksi. Valmentajana toimi Marko Hiltunen .

Daniel Pavlov otteli sarjassa P13-38kg (yksi otteluvoitto ja kolme tappiota), Miro Hohtari otteli sarjassa P13-46kg (kolme tappiota). Milo Hiltunen otteli sarjassa P13-42kg hopealle voittaen neljä ottelua ja häviten kaksi ottelua. Oman ikäluokkansa lisäksi Milo otteli P15-42kg-sarjassa voittaen yhden ottelun ja häviten yhden ottelun, sijoittuen hopealle. Veeti Salminen otteli sarjassa P15-55kg voittaen puhtaasti kaikki viisi otteluaan ja samalla sarjansa.

– Vajaa kaksi kuukautta on harjoiteltu edellisten kilpailuiden jälkeen ja nyt päästiin jälleen testaamaan miten harjoitus on vaikuttanut. Syysflunssat ovat valitettavasti välillä pistäneet kapuloita rattaisiin, mutta sama tilanne lienee joka paikassa. Upeita näyttäviä otteluvoittoja ja tiukkoja kamppailuita kertyi päivän aikana paljon. Kokemusta karttui jokaiselle ottelijallemme, joka on kamppailu-urheilussa merkittävässä roolissa. Lisäksi kolme mitalia kotikaupunkiin tuomiseksi päivän päätteeksi on kelpo suoritus, kertaili ajatuksiaan seuran valmentaja Marko Hiltunen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän