Ukilaisjudokat Maskun judoseuran juhlakilpailuissa

0
Ukilaisjudokat ehtivät poseerata yhteiskuvassa ennen kilpailuiden alkamista.

Judoseura Maskun Tempo järjesti nuorille suunnatun judokilpailun, MaTe-junnukisan viime sunnuntaina. Juhlakilpailun mestaruudet ratkottiin Hemmingin liikuntahallissa.

Kilpailulla juhlistettiin samalla judoseuran kunniakasta 40-vuotista taivalta, joka näkyi muun muassa taikuriesityksenä kilpailuiden väliajalla. Uudenkaupungin judoseura Waseda-Clubista kilpailuissa oli 14 hengen joukkue tukijoukkoineen.

Miki Hiltunen sijoittui pronssille -24kg-sarjassa yhdellä otteluvoitolla ja kahdella tappiolla. Neela Salminen sijoittui hopealle -25kg-sarjassa yhdellä otteluvoitolla ja yhdellä tappiolla.

Mae Hiltunen voitti -28kg-sarjan kolmella otteluvoitolla. Samassa sarjassa Maen kanssa otteli pronssille Elma Lohtaja yhdellä otteluvoitolla ja kahdella tappiolla. Väinö Kleemola sijoittui pronssille -30kg-sarjassa kolmella otteluvoitolla ja yhdellä tappiolla. Jaakko Mankinen otteli samassa sarjassa Väinön kanssa, voittaen yhden ottelun ja häviten kaksi ottelua.

Nikita Tsabanov sijoittui hopealle -33kg-sarjassa kolmella otteluvoitolla ja yhdellä tappiolla. Jere Mäkinen sai ottelukokemusta kahden ottelun verran -35kg-sarjassa.

Milo Hiltunen voitti -43kg-sarjan viidellä otteluvoitolla. Samassa sarjassa Georgi Tsabanov otteli pronssille kahdella otteluvoitolla ja kahdella tappiolla. Miro Hohtari otteli -49kg-sarjassa pronssille yhdellä otteluvoitolla ja kahdella tappiolla.

Veeti Salminen voitti -57kg-sarjan kolmella otteluvoitolla. Samassa sarjassa Anastasiia Vdovina sijoittui pronssille yhdellä otteluvoitolla ja kahdella tappiolla. Miska Suominen sijoittui pronssille -72kg sarjassa kahdella otteluvoitolla ja kahdella tappiolla.

Uudenkaupungin judoseura sijoittui kilpailuiden mitalitilastoissa kolmanneksi.

– Hienoa ottelemista jälleen ukilaisjudokoilla. Jännittäviä otteluita, vauhdikkaita heittoja ja tiukkoja sidontoja tuli päivän aikana niin sanotusti koko rahan edestä. Mieltä lämmitti myös ensikertalaisten osallistuminen kilpailuihin, sillä itsensä voittaminen on aina iso juttu nuorille. Lisäksi, mikäs sen mukavampi tapa viettää sunnuntaita, kun saada nuoret liikkumaan ja vieläpä maailman suosituimman kamppailulajin parissa, tuumasi kilpailussa valmentajan roolissa toiminut Marko Hiltunen .