Vakka-Suomeen haetaan seututaiteilijaa– Ensi syksyksi kolmen kuukauden pesti

0

Varsinais-Suomen liitto hakee neljää seututaiteilijaa ympäri maakuntaa. Määräaikaisten tehtävien kestot ovat kolme kuukautta.

Seututaiteilijoiden tehtävänä on kuntalaisten osallisuutta tukevan kulttuuritoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen nimetyllä alueella Varsinais-Suomessa sekä kulttuuritoimijoiden yhteistyön vahvistaminen osana Varsinaista kulttuuria -hanketta. Seututaiteilijat työskentelevät yhdessä kuntien kulttuuritoimijoiden sekä hankkeen kehittämiskoordinaattorin kanssa.

Vakka-Suomen seututaiteilija työskentelee ensi syksynä syyskuun alusta marraskuun loppuun. Hän työskentelee osallistavin menetelmin yhdenvertaisuuden parissa. Työskentelyalueena Vakka-Suomen seututaiteilijalla ovat Kustavi, Laitila, Pyhäranta, Taivassalo, Uusikaupunki ja Vehmaa.

Toiminnan toivotaan osallistavan erityisesti nuoria, mutta tarvetta myös perheet huomioivalle toiminalle on. Työskentelykielenä on suomi ja mahdollisesti englanti.

Varsinais-Suomen liitto edellyttää seututaiteilijoilta tehtävään soveltuvaa, vähintään toisen asteen taidealan koulutusta tai kahden vuoden työkokemusta tai muuta vastaavaa toimintaa ammattitaiteilijana. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii valmiuksia muiden ohjaamiseen sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta ja organisointikykyä. Hakijan on myös tunnettava varsinaissuomalaista taide- tai kulttuurikenttää.

Seututaiteilija työskentelee pääasiassa kunnissa, mikä edellyttää oman auton käyttöä. Työskentelyjakson aikana on lisäksi mahdollista työskennellä Varsinais-Suomen liiton toimistolla sekä tehdä etätyötä toiminnan sisällöstä riippuen.

Seututaiteilijaksi voi hakea joko hakemalla palkkasuhteeseen tai tarjoamalla ostopalvelua. Työsuhteen viikkotyöaika on 36 tuntia ja 15 minuuttia. Tehtäväkohtainen palkka on 2 110,50 euroa kuukaudessa.

Ostopalvelussa kolmen kuukauden palvelun kokonaishinta ilman arvonlisäveroa on 9 300 euroa. Hakijat ovat työsuhteessa Varsinais-Suomen liittoon. Hakuaika päättyy 9. joulukuuta.