Valmet Automotive rakentaa Uuteenkaupunkiin innovaatiokeskusta – Uusi hitsausrobottiasema käyttöön tänään

1
Hitsausrobottiasema on otettu tänään käyttöön Valmet Automotivella.

Valmet Automotive rakentaa Uudenkaupungin autotehtaalle innovaatiokeskusta, jossa se kehittää ja pilotoi tulevaisuuden ratkaisuja. Yhtiön tavoitteena on lisätä sen kykyä useiden tuotteiden yhtäaikaiseen valmistukseen, erilaisten prosessien hyödyntämiseen, tuottavuuden parantamiseen sekä tarpeiltaan erilaisten asiakkaiden palvelemiseen.

Nyt Valmet Automotive ja Mapvision ovat kehittäneet toiminnaltaan joustavan hitsausrobottiaseman, joka on askel kohti autonvalmistuksen itseohjautuvaa tuotantoprosessia. Tuloksena on itseään ohjaava hitsausasema ilman perinteisiä jigejä. Ratkaisu tarjoaa merkittävästi lisää joustavuutta Valmet Automotiven tuotantoon. Asema on otettu tänään käyttöön Valmet Automotiven uudessa innovaatiokeskuksessa, ja se on osa yhtiön Intelligent Manufacturing -ohjelmaa.

Valmet Automotiven Intelligent Manufacturing -ohjelma vastaa autoteollisuuden muutokseen, jossa toimintaympäristö monimutkaistuu ja ennakointi vaikeutuu. Yhtiö kehittää nyt ratkaisuja, jotka tekevät tuotantoprosesseista aiempaa joustavampia, ja joiden avulla voidaan varmistaa autotehtaan kapasiteetin käytön optimointi tulevaisuudessa.

1 KOMMENTTI

Kommenttien lisääminen on estetty.