Vankka palkitsi urheilijoitaan

0
Taitomerkkilautasia jaettiin yhteensä 36.

Perjantaina juhlittiin Kalannin Vankan seuraväen yhteistä glögi-iltaa palkitsemisten merkeissä.

Kulunut kesäkausi oli seuralle jälleen menestyksekäs. SM-edustajia Vankalla oli kauden aikana peräti 15 ja heistä kahdeksan saavutti mitalisijoja omissa lajeissaan.

Piirinmestaruusmitalisteja seuralla oli tänä kesänä yhteensä 27 ja osa saavutti mitalin useassa lajissa.

SM- ja pm-menestyneiden lisäksi illan aikana palkittiin Vankan viikkokisoissa parhaiten pisteitä keränneet ja Vankan mestaruusotteluihin osallistuneet. Kaikki aktiiviset harjoituksissa ja kilpailuissa käyneet huomioitiin Vankan tuotteilla.

Lisäksi jokainen sisulisäikäisten taitomerkkirajoja saavuttanut palkittiin lautasella, johon oli kaiverrettu kesän tuloksia.

Vankan mestaruuskilpailun yhteydessä juostavassa perheviestissä oli mukana yhteensä 12 joukkuetta. Kilpailun ja kiertopokaalin voitti tänä vuonna Elias , Netta ja Venla Virtanen .

Vuoden SAUL-kiertopokaalilla palkittiin aikuisurheilijoiden SM- ja MM-kilpailuissa Vankkaa edustanut kävelijä Jutta Ellä .

Vankan flik. ja poik -kiertopokaalit luovutettiin tunnollisille harjoittelijoille ja reippaalla otteella Vankkaa kilpailupaikoilla edustaville nuorille. Tämän vuoden Vankan flik on Fanni Paasio ja Vankan poik Vankkaa hiihdossa edustava Tuomas Suopajärvi .

Palkitsemisten lopuksi huomioitiin harjoitusryhmien ohjaajat heidän tekemästään tärkeästä seuratyöstä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän