Heli Jalava jatkaa Vakka-Rastin johdossa

0
Vakka-Rastin uuden kunniajäsenen Veijo Viitasen palkitsivat seuran puheenjohtaja Heli Jalava ja kartoitusvastaava Pentti Karru.

Noin 300-jäsenisen suunnistuksen erikoisseuran Vakka-Rastin puheenjohtajana jatkaa vaalikokouksen valinnan mukaan Heli Jalava . Ykköskompassin käyttäjän alkava kausi on hänelle seitsemäs.

Yhdistyksen hallitukseen kuuluu lisäksi yksitoista muuta jäsentä. Seura toimii yksityiskohtaisten suunnitelmien mukaan kuuden jaoston organisaatiolla.

Hallitukseen valittiin Minna Hyytiä (nuoriso), Riku Salminen (kuntorastit), Timo Penttilä (kilpailu), Pentti Karru (kartoitus), Mari Suomi-Aarnio (terveysliikunta) ja Veijo Viitanen (talous) sekä Pekka Lehtoruusu , Jussi Merilahti , Päivi Miettinen , Maaria Ritasalo ja Veli-Matti Virtanen .

Seuran toimintasuunnitelman päätavoitteet ovat lasten ja nuorten suunnistusopetuksessa ja monipuolisessa kunto-terveysliikunnassa sekä kartoitustoiminnassa. Suurempien kisojen toteutusta ei ainakaan vielä ole ensi vuoden ohjelmassa.

Syyskokouksessa Vakka-Rastille kutsuttiin uusi kunniajäsen, vuodesta 1976 alkaen yhdistyksen hallituksessa ja muissa rastien riemuissa toiminut Veijo Viitanen. Hän on kymmenes kunniajäsen seuran viiden vuosikymmenen mittaisessa historiassa.