Kenttäkarhut palkitsi vuoden parhaita

0
Kenttäkarhujen sisulisäikäisiä luokkatulospalkittuja urheilijoita yhteiskuvassa.

Kenttäkarhujen perinteistä kisakauden päätösjuhlaa on vietetty vuosien ajan riisipuuron ja palkintojen kera. Tänäkin vuonna juhlatilaisuus aloitettiin viime perjantaina riisipuurolla ja mantelien metsästyksellä.

Riisipuuron jälkeen tilaisuuden avasi Laura Lehtoruusu , joka veti koko seuran väelle leikkimielisen tietokilpailun. Seuran puheenjohtaja Reino Kinnunen piti seuraväelle puheen ja kiitti kuluneesta vuodesta. Lisäksi hän muistutteli urheilijoita ja huoltajia harjoittelun monipuolisuuden ja runsauden tärkeydestä.

Puheen jälkeen jaettiin palkinnot viime kesänä kilpailuissa menestyneille urheilijoille. Viime vuosien tapaan palkintoja jaettiin muun muassa luokkatulosten perusteella, joissa oli moni yltänyt parempaan pistesaavutukseen edelliseen vuoteen verrattuna.

9–13-vuotiaissa palkittiin myös parhaat ja monipuolisimmat urheilijat, joista ikäsarjojen parhaiksi usean kisan yhteenvetona valittiin Linnea Hento (T9), Sulo Heinonen (P9), Villiina Raitanen (T11), Aaron Lehtoruusu (P11), Senni Heinonen (T13) ja Iisak Vainio (P13).

Seuran paras tyttöurheilija on heittolajeissa mainiosti pärjännyt Senni Heinonen ja poikaurheilija monipuolinen, mutta pääsääntöisesti pikamatkoja kirmaava Iisak Vainio. Parhaat nuorisourheilijat olivat Emma Helminen ja Joonas Heinonen , jotka molemmat saavuttivat ikäluokkiensa SM-kisoissa 4. sijoja.

Atte Sormunen oli seuran paras 22-vuotias SM-kisakävijä ja Valtteri Välimäki seuran paras miesurheilija. Lisäksi kaikki seuraennätysten tekijät palkittiin tuttuun tapaan kaiverruksin varustetuilla palkintolaatoilla ja SM-kisoissa menestyneet urheilijat palkittiin stipendeillä.

Tilaisuudessa palkittiin myös vuosien ajan valmennus- ja huoltajan töitä tehnyt Matti Heinonen , joka on valtavalla panostuksellaan tukenut, kuskannut ja ohjannut lapsenlapsiaan lajin parissa.

Vuoden seuratyöntekijäksi valittiin ohjaaja Sanna Räsänen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän