Korihaille raskas tappio jumbofinaalissa

0
Trey Niemi jakoi Espoossa 10 syöttöä, mutta myös menetti pallon 10 kertaa.

Korihait koki kuudennen peräkkäisen tappion perjantai-iltana Espoon Tapiolassa. Jumbofinaali jätti vierasjoukkueen kannalta huonon maun suuhun monelta eri kantilta, kun Honka vei voiton lukemin 80–73 ja karkasi sarjataulukossa kahden voiton päähän.

Seagulls-ottelussa loukkaantunut Bojan Sarcevic oli kokoonpanossa ja verrytteli ennen ottelua, mutta ei lopulta pelannut. Kapteenin poissaolo luonnollisesti näkyi Korihaiden pelaamisessa, mutta tappiota se ei kokonaan selitä.

Korihait pelasi hyvän ensimmäisen neljänneksen, mutta toisella neljänneksellä Honka pääsi juoksemaan kenttää ja karkasi kymmenen pisteen johtoon. Sama tahti jatkui kolmannella kympillä, jota Honka johti parhaimmillaan 16 pisteellä.

Korihait kipusi vielä taistelemaan voitosta viimeisen kolmen minuutin aikana, mutta kuten niin monesti tällä kaudella, ratkaisuhetkillä ratkaisijat puuttuivat.

Trey Niemi oli jälleen Korihaiden paras pistemies 16 pisteellä ja 10 syötöllä. Vastapallona Niemelle kirjattiin peräti 10 pallon menestystä. Prince Oduro tehtaili tuplatuplan (10/10), mutta vitospaikan pelaajaksi tuhri aivan liian monta heittoa (4/16). Koeajalla olevan Brandon Alstonin saldoksi jäi vaatimattomat kaksi onnistunutta vapaaheittoa.

Korihait pelaa seuraavan kerran itsenäisyyspäivänä Pohitullissa Kouvolan Kouvoja vastaan.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän