Nikkari hakee Mynämäen kunnanjohtajaksi

0

Uudenkaupungin tekninen johtaja Jari Nikkari on hakenut Mynämäen kunnanjohtajaksi. Nikkari on koulutukseltaan ylemmän ammattikorkeakoulun käynyt insinööri.

Mynämäen kunnanjohtajaksi haki yhteensä kymmenen henkilöä ja yksi antoi suostumuksensa. Muut virkaa hakevat ovat tekniikan insinööri Markus Anttila, kauppatieteiden tohtori Sanna Häkli, yhteiskuntatieteiden maisteri Pia Järvenpää, filosofian maisteri Jaana Kivivuori, humanistisen ja luonnontieteellisen maisteritutkinnon suorittanut Peter Marks, liikuntatieteiden maisteri Joni Putkinen, kauppatieteiden maisteri Atte Rantanen, valtiotieteen maisteri Sabah Samaledtin ja valtiotieteen maisteri Pilvi Österman. Suostumuksensa tehtävään antoi Maskun elinvoimapäällikkö Lauri Hyttinen.

Mynämäen nykyinen kunnanjohtaja Seija Österberg siirtyy eläkkeelle ensi kesänä.