Poliisi tavoitti liikenteestä pari rattijuoppoa

0

Lauantaina aamuyöllä poliisi sai ilmoituksen VT 8:lla vaihtelevalla nopeudella ajavasta autosta, joka seilaa kaistalla. Partio tavoitti auton Kalannintiellä noin kello 04.00. Auton kuljettajana ollut mies puhalsi 1,58 promillea poliisin alkometriin. Tarkkuusalkometri antoi tulokseksi 1,17 promillea.

Kuljettajalle annettiin sakko rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Sunnuntain ja lauantain välisenä yönä poliisi suoritti valvontaa Keskuskadulla Laitilassa. Noin kello 02.45 partio havaitsi henkilöauton lähtevän pysäköintiruudusta vastaantulevien kaistaa kohti Syttyäntietä. Auto kääntyi Laitilan Kievarin pihaan ja pysähtyi siihen.

Partio puhallutti auton kuljettajana olleen miehen. Alkometri antoi tulokseksi 2,9 promillea. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän