Varhan henkilöstö saa valita työsuhde-edun

0

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen henkilöstö saa ensi vuonna valita kolmesta työsuhde-etuudesta itselleen sopivimman. Varhan henkilöstölle tarjotaan valittavaksi joko 150 euron liikunta-, kulttuuri, hyvinvointi- ja työmatkaetu ja 1,10 euron lounasetu päivässä tai 250 euron liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työmatkaetu tai 2,20 euron suuruinen lounasetu päivässä.

Aluehallitus päätti varata ensi vuoden henkilöstöetuuksiin 6,6 miljoonaa euroa. Lisäksi varataan tyhy-rahaa ja puoli miljoonaa henkilöstön yhteisöllisuuden kehittämiseen.

Työyksiköihin varataan henkilöä kohden 25 euroa tyhy-rahaa ja lisäksi Varhan henkilöstön yhteisöllisyyden kehittämiseen varataan 500 000 euroa, joka käytetään erikseen henkilöstön kanssa sovittavalla tavalla. Varhan henkilöstöä muistetaan myös 50- ja 60-vuotismerkkipäivinä sekä eläkkeelle jäännin yhteydessä ennalta sovitulla 60 euron suuruisella lahjakortilla sekä lisäksi eläkkeelle jäävää huomioidaan kahvitustilaisuudella työyksikössä.

Aluehallitus vahvisti Tyksin sairaalapalvelujen hinnaston ja liikkeenluovutussopimuksen Kaarea Oy:n kanssa. Sopimuksen mukaan Varha vastaanottaa kunnilta ja kuntayhtymiltä siirtyvän ruokapalvelutuotannon henkilökunnan ja luovuttaa henkilökunnan edelleen liikkeenluovutuksella Kaarea Oy:lle vuodenvaihteessa.

Aluehallitus hyväksyi myös ruokapalveluita koskevan palvelusopimuksen. Palvelusopimus korvaa kunnilta ja kuntayhtymiltä hyvinvointialueelle siirtyvät Kaarea Oy:n ruokapalveluhankintoja koskevat sopimukset sekä sopimusmuutokset.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän